LifeLong

Fysiotherapeut/Mensendieck, systeemtherapie & personal training

Welzijn Experts

LifeLong is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bevorderen van duurzame gezondheid. Onze werkwijze is persoonlijk en op maat, waarbij de individuele inbreng en de ervaringen van de cliënt centraal staan.

LifeLong & Bolck

In samenwerking met psychologe Jeannette Bolck verzorgen wij trainingen om je te leren hoe je je lichamelijk energieker en geestelijk veerkrachtiger kunt voelen.

Afhankelijk van de nationaliteit van de deelnemers, verzorgen wij onze trainingen in ofwel de Nederlandse, dan wel de Engelse taal.

Effecten

Deelname aan onze trainingen kan verschillende positieve effecten tot gevolg hebben, waaronder:

  • Een toename van spierkracht en een verbetering van je uithoudingsvermogen, waardoor je je energieker en fitter voelt.
  • Een uitbreiding van je kennis en vaardigheden met betrekking tot je lichaam en geest, waardoor je je lichamelijk en geestelijk efficiënter kunt inspannen en ontspannen.
  • Een verbetering van je concentratievermogen en een toename van bewustzijn op het gebied van houding en ademhaling, waardoor je professioneel gezonder en doeltreffender kunt presteren.
  • Een toename van inzicht in jezelf en anderen, waardoor je beter in staat bent om effectief om te gaan met persoonlijke en professionele probleemsituaties.

 

LifeLong Trainers

LifeLong is opgericht door Lee Mason en Floris Barthélemy vanuit de visie dat we als mensen in staat zijn om positieve invloed uit te oefenen op onszelf en onze privé- en werk-omgeving.

Over Lee Mason

Lee-Foto-Counseling-Amsterdam1-150x150

Sinds ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 1998, begeleid ik mensen op doelgerichte wijze bij het duurzaam bevorderen van hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Daarnaast heb ik me, via verschillende opleidingen en cursussen, verdiept in persoonlijkheidsleer, de relatie tussen lichaam en geest en organiserende principes binnen levende systemen.

Over Floris Barthélemy

Floris-Foto-Counseling-Amsterdam1-150x150

Sinds 8 jaar ben ik werkzaam als oefentherapeut Mensendieck en personal trainer. Centraal in mijn werk staan autonomie, efficiëntie en de relatie tussen gedrag en gezondheid.

Contact

Voor meer informatie over onze trainingen, of voor het aanvragen van een vrijblijvend oriëntatiegesprek:

lifelong-logo-150x205

Vrouwen flirten meer en hebben betere seks in de zomer

Vrouwen voelen zich sexyer in de zomer, flirten meer, doen aan buitenseks en staan meer open voor een avontuurtje. Dat blijkt …

Stop met timmeren en boren dat is goed voor de seks

Iedereen kent er wel eentje: zo'n handige Harry die thuis alles zelf wil doen en daarmee zijn buren, maar ook z'n eigen partner …

Jan magazine / Kun je niet tegen kritiek ofzo?

‘NOU, DAT HAD IK DUS NOOIT ZO GEDAAN…’ Omgaan met kritiek van familie en vriendinnen (en hoe lastig dat soms is)   …