Karlijn Hoebe

Mijn naam is Karlijn Hoebe. Als orthomoleculair therapeut en hormoon specialist help ik zowel vrouwen als mannen met uiteenlopende gezondheidsdoelstellingen om fysiek en mentaal meer in balans te komen. Dit doe ik door een verband te leggen tussen de klachten en een niet adequaat (biochemisch) proces in het lichaam. Hierbij maak ik indien nodig gebruik van laboratoriumonderzoek. Aan de hand van deze informatie stel ik een persoonlijk adviesplan op m.b.t. voeding, ondersteunende voedingssuppletie en aanvullende leefstijladviezen op het gebied van beweging, slaap en stressmanagement.

Jouw hormoonbalans wordt beïnvloed door 6 hoofdfactoren: Voeding, Stress, Beweging, Slaap, Ontspanning en Toxiciteit. Daarbij liggen gezonde darmen ten grondslag aan een evenwichtige hormoonhuishouding. Door stap voor stap aanpassingen te maken in jouw voeding en leefstijl kan jij jouw hormonen positief beïnvloeden. Wanneer jouw hormonen in balans zijn zie je dat van buiten en voel je dat van binnen.

Begeleiding bij onder andere:

  • Spijsvertering PDS / maag- darmklachten
  • Vruchtbaarheidsproblemen PCOS / endometriose / menstruatieklachten
  • Hormonale klachten PMS / (hormonale) migraine / schildklierklachten / gewichtstoename
  • Voedselovergevoeligheden allergieën / voedselintoleranties / eczeem
  • Vermoeidheid slaapproblemen / stemmingswisselingen / stress
  • Huidklachten acne / eczeem

Vergoeding:

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG. Een consult voor orthomoleculaire geneeskunde komt in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Kijk voor meer informatie op https://karlijnhoebe.nl/