Koan Float

Gewichtloos ontspannen!

Floaten is gewichtloos drijven

op zeer zout water dat continu verwarmd wordt tot circa 35½ graden C. U bevindt zich in een speciaal ontworpen cabine die prikkels van buitenaf (geluid, temperatuurverschil, visuele stimulatie en zwaartekracht) uitsluit.

DUS:

Laat de beslommeringen van een hectisch, veeleisend bestaan van u afglijden en betreed bij Koan Float een wereld van rust en ontspanning. Binnen een paar minuten voelt u zich gewichtloos worden en lijkt het alsof u op een eindeloze zee drijft. U inhaleert rust en warmte en bij het uitademen laat u alles los. Langzaam raakt u in een diepe ontspanning. De grenzen tussen lichaam en geest vervagen.
 

Stress / Burn-out

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat , door beperking van stimuli en de spierontspanning die resulteert uit het floaten in zout water, belangrijke mechanismen zijn die iemand in staat stellen om stress los te laten en te ontspannen. Doordat floaten de snelheid van de hartslag en de spierspanning doet afnemen, gaat men zich beter voelen. Floaten heeft een aanzienlijk positief effect op het gevoel van welbevinden.
 

Contact:

+ 31 20 555 0 333
(Fax): + 31 20 555 0 377
info@koanfloat.nl
www.koanfloat.nl

 

Cliënten van Counseling Amsterdam & Therapeuten Arts en Bolck krijgen korting!

Vrouwen flirten meer en hebben betere seks in de zomer

Vrouwen voelen zich sexyer in de zomer, flirten meer, doen aan buitenseks en staan meer open voor een avontuurtje. Dat blijkt …

Stop met timmeren en boren dat is goed voor de seks

Iedereen kent er wel eentje: zo'n handige Harry die thuis alles zelf wil doen en daarmee zijn buren, maar ook z'n eigen partner …

Jan magazine / Kun je niet tegen kritiek ofzo?

‘NOU, DAT HAD IK DUS NOOIT ZO GEDAAN…’ Omgaan met kritiek van familie en vriendinnen (en hoe lastig dat soms is)   …