Marion van der Deure

Mindfull en systemisch te werk

Marion van der Deure helpt individuen die verstrikt zijn in levensvragen waar men antwoord op wil. Marion beheerst de kunst om mensen terug te laten gaan naar hun essentie. Dat resulteert in de noodzakelijke rust en balans, basisingrediënten voor kracht.
Marion weet haar persoonlijke aanleg te combineren met disciplines zoals Neuro-Linguistische Programmering (NLP), Systemisch Werk (opstelling) en Mindfulness. Zij beschikt over certificering van toonaangevende instituten op deze deelgebieden. Vaak worden deze werkwijzen gecombineerd; uniek is dat nimmer vooraf vaststaat in welke mate dit zal gebeuren.
Zowel individuen als zakelijke relaties (kleine groepen) maken gebruik van de diensten van Marion. Regelmatig ook worden individuen middels één of twee sessies door Marion over een drempel geholpen die zich in hun reguliere traject heeft geopenbaard, waarna de draad verder kan worden opgepakt.
Tevens schrijft en geeft Marion cursussen op dit gebied.

Contact:

vanderdeure@gmail.com

06 4353 5815

Vrouwen flirten meer en hebben betere seks in de zomer

Vrouwen voelen zich sexyer in de zomer, flirten meer, doen aan buitenseks en staan meer open voor een avontuurtje. Dat blijkt …

Stop met timmeren en boren dat is goed voor de seks

Iedereen kent er wel eentje: zo'n handige Harry die thuis alles zelf wil doen en daarmee zijn buren, maar ook z'n eigen partner …

Jan magazine / Kun je niet tegen kritiek ofzo?

‘NOU, DAT HAD IK DUS NOOIT ZO GEDAAN…’ Omgaan met kritiek van familie en vriendinnen (en hoe lastig dat soms is)   …