In de media

Counseling amsterdam in de media

Vrouwen flirten meer en hebben betere seks in de zomer

Vrouwen voelen zich sexyer in de zomer, flirten meer, doen aan buitenseks en staan meer open voor een avontuurtje. Dat blijkt uit onderzoek van tijdschrift Grazia in hun Beach Special over het zomerflirtgedrag onder 500 vrouwen.

Door de zomerhitte raakt ruim 70 procent van de ondervraagde vrouwen zelfs zo van de kook door al dat mannelijk vlees dat het fysiek onmogelijk is om niet te kijken als een knappe man hen passeert op straat. Ook vrouwen in een vaste relatie kijken, 52 procent zelfs als hun partner naast hun loopt.

Buitenseks

Al dat geflirt leidt ook tot betere seks. Gemiddeld geven vrouwen hun seksleven in de zomer een acht, tegen een zeven in de winter. En hoe krachtiger de zon, hoe spannender de seks. Zo geeft 61 procent toe ooit weleens de natuur ingetrokken te zijn voor een zomerse vrijpartij. Met seks op het strand en in de duinen met stip op 1 (21 procent), gevolgd door seks bij een plas of meer.

Zwembroek en strak t-shirt

Vrouwen staren zich weliswaar suf in de zomer naar al dat half ontklede mannelijk vlees, maar juist het kledingstuk dat hij nog wel draagt, maakt of die blik wel of niet blijft hangen. Zo staren vrouwen vooral weg bij de man met sandalen met sok. Zo’n 84 procent vindt dat echt het minst verleidelijke zomerkledingstuk bij mannen. Ook de speedo is bepaald geen warmmakertje, volgens een op de drie vrouwen. Met een normale zwembroek en strak t-shirt maken de mannen nog het meeste kans op vrouwelijke aandacht.

Vreemdgaan in de zomer

17 procent van de vrouwen staat open voor een zomerslippertje. En dan het liefst met Jan Kooijman, gevolgd door acteur Benja Bruijning en Dennis Storm.

Vreemdgaan in de zomer is sowieso een issue, aldus psycholoog Jeannette Bolck. “Vrouwen zijn door alle verleidingen ook bezorgder dat ook hun partner dan vreemdgaat.”

Bron:https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2013/07/vrouwen-flirten-meer-en-hebben-betere-seks-in-de-zomer

Reacties op deze pagina zijn gesloten.